Officiella hemsidan
Tro på din dröm
Fotbollsskolan
Välkommen till FCRs Fotbollsskola för killar

FC Rosengård verkar för en målinriktad barn och ungdomsverksamhet där klubben utan avkall på bredd och elit där stor hänsyn ska gälla, så att var och en får utvecklas utifrån egna förutsättningar.

FC Rosengård ställer sig bakom Svenska FF’s dokument om Fair Play vilket till exempel innebär att:

Vi följer fotbollens regler.

Vi filmar inte till oss domslut, vi vinner ändå.

Vi respekterar domarens beslut.

Vi har god stil på och utanför planen.

FC Rosengård är en förening som välkomnar alla människor oavsett religion, hudfärg eller nationalitet och vi kräver av våra spelare att våra olikheter respekteras, både på och utanför planen.

Vi alla i FC Rosengård lägger ner oerhört mycket tid, engagemang och resurser på att ge barn och ungdomar en framtidstro och en tro på sig själva därför är det viktigt för oss att varje aktiv, ledare eller förälder känner sig delaktig i FC Rosengård.

Avslutning 2013
2013-11-28 11:27
På söndag kommer fc rosengård att ha säsongsavslutningen och intern turnering med mixade lag från a-laget till p10.
Vi kommer grilla och dela godis för p9 och FC Rosengårds Fotbollsskola.
Intern turnering börjar kl 10.00
Och vi avslutar festen med fcrosengårds Fotbollskola vid 12.30 ni är välkomna..
Det finns inga nyheter..